Rozenvelden fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hof van Twente - Goor
Actueel aanbod

€ 285.000,- tot € 525.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 161m2
Kaveloppervlak
132 - 529m2
Inhoud
336 - 611m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

In Goor worden zeventig energieneutrale nieuwbouwwoningen gebouwd. Of je nu starter bent, een jong gezin hebt of je kinderen net de deur uit zijn, grote kans dat jouw gasloze woning met zonnepanelen op één van de Rozenvelden gebouwd wordt. Rozenvelden, ontwikkeld door Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen bv, wordt een dynamische wijk. Het is een project met een passend woningtype voor starters tot gezinnen en senioren. Zo komen er in de tweede fase; 10 twee-onder-een-kapwoningen, 6 starterswoningen, 4 levensloopbestendige woningen en 19 eengezinswoningen. De energieneutrale woningen worden zéér compleet aangeboden, zo bent u helemaal voorbereid op de toekomst!

De stad Goor
Goor is een bruisende stad, voorzien van alle gemakken voor jong en oud. Pak de fiets langs de glooiende akkers en weilanden of bezoek een van de prachtige kastelen van Hof van Twente, waar u een heerlijke wandeling kunt maken in de kasteeltuinen en kunt genieten van de rijke historie. Meer van de omgeving zien? Twente barst van de fietsroutes. Maak een reis door de landgoederen Weldam en Twickel of fiets langs de karakteristieke boerderijen, beken en houtwallen of pak de mountainbike door de bossen. Bent u meer van het cultuursnuiven? De Reggehof biedt film en theater voor alle leeftijden. Het is een klein en pittoresk theater waar u altijd het gevoel hebt dat u op de eerste rang zit. Ook voor de winkelaars is er in Goor genoeg aanbod. Voor echte Twentse specialiteiten moet u op de sfeervolle weekmarkt zijn! Goor beschikt daarnaast over verschillende basisscholen én een middelbare school. Goor is dè stad voor jong en oud!

Kijk op de website www.rozenvelden.nl voor de beschikbaarheid en schrijf je in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rozenvelden fase 2
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Woningen
39 van 39 beschikbaar
Prijs
€ 285.000,- tot € 525.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hof van Twente.

Aanmelden