Rozenvelden fase 1

Hof van Twente - Goor
Actueel aanbod

€ 280.000,- tot € 435.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 139m2
Kaveloppervlak
124 - 351m2
Inhoud
336 - 528m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Rozenvelden, ontwikkeld door Ter Steege, is een project met een passend woningtype voor starters tot gezinnen en senioren. Het wordt een dynamische wijk, zo komen er in de eerste fase 8 twee-onder-een-kapwoningen, 6 starterswoningen, 5 levensloopbestendige woningen en 12 eengezinswoningen. De woningen worden zéér compleet opgeleverd en zijn volledig gasloos, dus u bent helemaal voorbereid op de toekomst!

De stad Goor
Goor is een bruisende stad, voorzien van alle gemakken voor jong en oud. Pak de fiets langs de glooiende akkers en weilanden of bezoek een van de prachtige kastelen van Hof van Twente, waar u een heerlijke wandeling kunt maken in de kasteeltuinen en kunt genieten van de rijke historie. Meer van de omgeving zien? Twente barst van de fietsroutes. Maak een reis door de landgoederen Weldam en Twickel of fiets langs de karakteristieke boerderijen, beken en houtwallen of pak de mountainbike door de bossen. Bent u meer van het cultuursnuiven? De Reggehof biedt film en theater voor alle leeftijden. Het is een klein en pittoresk theater waar u altijd het gevoel hebt dat u op de eerste rang zit. Ook voor de winkelaars is er in Goor genoeg aanbod. Voor echte Twentse specialiteiten moet u op de sfeervolle weekmarkt zijn! Goor beschikt daarnaast over verschillende basisscholen én een middelbare school. Goor is dè stad voor jong en oud!

Kijk op de website www.rozenvelden.nl voor de beschikbaarheid en schrijf je in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rozenvelden fase 1
Woningen
0 van 31 beschikbaar
Prijs
€ 280.000,- tot € 435.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hof van Twente.

Aanmelden