Kistemaker Markelo

Hof van Twente
Actueel aanbod

€ 310.000,- tot € 350.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
107 - 111m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Het project Kistemaker wordt gerealiseerd op de hoek van de Grotestraat en de Bergweg; hartje centrum dus! Supermarkten, winkels en de apotheek binnen handbereik. Op zaterdagochtend even verse broodjes en een krant halen of een lekkere cappuccino op een terrasje; u hoeft de deur maar uit te lopen! En ook fraai; in uw ‘achtertuin’ ligt de Markeloseberg!

De appartementen variëren in oppervlakte van 98m2 tot 115m2 en hebben allemaal een eigen parkeerplek, berging en buitenruimte. De appartementen worden opgeleverd inclusief hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch. Het projectaanbod bevat een wastafelcombinatie, een douchehoek en een wandcloset, uiteraard alles van topkwaliteit. En ook fijn; de appartementen hebben 2 slaapkamers. Ideaal voor als u logees krijgt!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kistemaker Markelo
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 310.000,- tot € 350.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hof van Twente.

Aanmelden